tirsdag den 5. marts 2013

Jeg er ikke død!

"Og tiden gik, ingen hørte noget nyt, og historierne om Julies bedrifter i Den Nye Verden blev snart til legender, derefter til myter, indtil ingen kunne huske hvornår det sidste blogindlæg havde været..."
Lad mig bare springe lige ud i det, for jeg kan ikke huske dage eller datoer længere, så her er hvad jeg har lavet siden sidst:
Jeg har været ude at skyde. For nogle uger siden tog vi og puttede alle de skydevåben vi kunne finde bag på Roberts truck, sammen med en halv milliard sodavandsdåser og tre billeder af Obama til at skyde efter. (Jep, det er så meget de hader deres præsident). Og så kørte vi ellers ud til et sted i ørkenen, satte en Obama og nogle dåser op og skød løs. Det var meget sjovt, selvom jeg kunne ikke ramme en skid.
Jeg er også startet i International Club på skolen. Det er fedt nok, i øjeblikket er vi ved at forberede til noget der hedder Culture Jam, en slags talentkonkurrence. Vi skal optræde med 5 numre, jeg er dog kun i et af dem. Men vi har en masse sjov, selvom nogle gange kan man godt føle sig lidt som det 23. hjul, fordi alle er kærester på kryds og tværs, haha.
I sidste weekend var, som de fleste af jer nok ved, min mor på besøg. Hun havde et møde i Washington DC ugen optil, og så fredag kom hun til Vegas. Det var virkelig fedt at se hende igen, og vi havde en masse sjov. Det meste af tiden brugte vi på The Strip, hvor vi udforskede diverse hoteller og casinoer. Og så søndag morgen stod vi op klokken ti minutter i lort, for at blive hentet af en cowboy som tog os ud til en ranch hvor vi "red" en tur på hesteryg (sad på ryggen af den og fulgte med, mens den gik præcis der hvor den havde lært - til en vis grad :D). Det var skide hyggeligt, og rigtig flot landskab deroppe i bjergene.
Selvfølgelig var det trist da hun skulle hjem igen, men det var i den grad det værd.
I dag har der været proficiency testing på skolen, noget som alle skal bestå for at graduere. Meeen eftersom jeg ikke skal det, kunne jeg ikke se hvorfor jeg skulle tage testen, så jeg blev hjemme. (crime)
Og så en masse andre småting, men det her er det store. Og så vil jeg (som sædvanligt) prøve at skrive lidt oftere. Lad os se om jeg har mere held med det denne gang.

Håber I har det godt alle sammen!
Allons-y! (<-- doctor who reference, in case)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar