torsdag den 25. oktober 2012

Boo

Er lige kommet hjem fra det der Haunted house jeg arbejdede på med teater. Det var faktisk enormt sjovt. Jeg var tour guide, så jeg var en af dem der ledte folk rundt gennem det hele. Jeg var klædt ud som en dukke igen, med de samme malede øjne som til det der halloweenparty. Bare lidt mere overdrevet, og med porcelænshvidt ansigt (brugte Jodees foundation, lol) og revner rundt omkring. Og så hoppede og dansede jeg ellers i to timer non-stop, mens jeg hvinede og grinede med en stemme et par oktaver højere end den er vandt til. Så jeg kan nok hverken gå eller snakke i morgen. Men de andre sagde jeg var meget creepy, så det virkede jo meget godt. Og jeg fik en del motion af alt den hoppen rundt. Det var faktisk hårdere end det lyder, fordi man bare var på konstant. Man nåede lige at lukke den ene gruppe ud, tage en slurk vand, og så kom den næste. Jeg drak en 4-5 flasker vand i løbet af de to timer.

I morgen skal jeg over til Christin og lave tærte eller noget, og så skal jeg (endelig) se the strip om eftermiddagen. Vi har fri for skole, da det er Nevada day. Også søndag har jeg fødselsdag! Det bliver mærkeligt at holde det uden min familie. Vi får en mindre landsby til aftensmad (Ej, det lød forkert. Vi får besøg af en masse mennesker, var hvad jeg mente), familie og folk fra kirken. Og i løbet af næste uge tager vi (mig, Becky og børn med ægtefæller) til noget der hedder Goretorium. Det er sådan en slags spøgelseshus, tror jeg. Det skal nok blive sjovt.
Så jeg vil da bare skrive igen når der sker noget mere. See y'all!

Kulturforskel-of-the-day:
Drengene har høje strømper på. Sådan, forestil dig en stereotypisk nørd, med briller, astma og hvide tennissokker oppe til knæene og så i badesandaler. Bare uden briller og astma. Det er åbentbart moderne, men det er altså svært for os Europæere at tage seriøst.Og så lange basketball shorts, så det kun er knæene der er synlige. Det er nu lidt spøjst, men som explorius siger, "It's not wrong, it's not right, it's just different." I guess. Men... argh.