lørdag den 10. november 2012

Appointment with death

Så er skolestykket overstået! Vi opførte det onsdag, torsdag og fredag aften, og nu er det forbi. Det er på en måde lidt trist, for det har været rigtig sjovt. Jeg vil helt klart prøve at komme med i det næste også! I marts laver vi Dr. Jekyll and Mr. Hyde. Men nu da jeg ikke skal bruge al min tid på stykket, ved jeg jo slet ikke hvad jeg skal gøre af mig selv, altså. Ej, det er fedt at have tid til andet igen.
Det er jo så det tiden primært er gået med siden sidst. Tirsdag skulle jeg ganske rigtigt til teater, og så var der jo valg. Og hvis det ikke er nået jeres ører, vandt Obama. Så jeg holdt min egen lille private fest, og sørgede for ikke at sige noget til resten af familien. De var pissed. De er stadig overbeviste om at socialisme og kommunisme er det samme.
Onsdag var det opening night, og vi blev bedt om at klæde os fint på i skole, som en slags reklame. Så jeg fik mange komplimenter den dag! :D Og showet gik fint. Ingen større fejltagelser. Samme torsdag, jeg var hjemme hos Silvia efter skole, og så endnu et show om aftenen. Stadig ingen problemer.
Fredag var det closing night, og Becky, Jodee, Landin, Preston og Kiah var der. Showet gik fint, og bagefter tog hele settet ud og bowlede. Det var skide skægt, selvom jeg ikke var så god til det, kom en del tættere på nogle af de andre.
I dag var det meningen nogle af pigerne skulle være kommet og spist wienerbrød, for jeg fik en hel masse i fødselsdagsgave, men det endte med at ingen andre en Silvia kunne komme. Så vi spiste lidt wienerbrød, og hang ellers bare ud.
I morgen er der ingen kirke, da vi skal hjælpe Preston og Kiah med at flytte. Forhåbentlig har de plads i deres nye lejlighed til de flyttekasser med hans crap der står på mit værelse.
Og så mandag har vi fri af en eller anden grund. Der skal jeg til sådan noget Doctor Who-noget med Solveig, og så er jeg inviteret til en fødselsdagsfest om aftenen. Og så skal jeg lave lektier, for jeg er en del bagud pga teater.

Kulturforskel-of-the-day:
De spiser ikke marcipan!!!!! Hvordan overlever jeg julen?!?!?