fredag den 12. oktober 2012

Regnvejr, zumba og spooky eyes

Okay, vi siger måske det regner ofte i Danmark, men det er til gengæld ikke så meget ad gangen. Når det en sjælden gang imellem regner i Las Vegas, så regner det ikke, det flyder. Helt seriøst, gaderne bliver til floder, ingen overdrivelse. Se selv:
Det var lidt vildt. Og ude på den store vej foran skolen var hele den tresporede ene side af vejen én stor vandpyt. De havde spærret den af fordi det var for farligt at køre der. Folk her aner ikke hvordan man styrer en bil i regnvejr.
Billedet er taget ved det Halloween party jeg var til her til aften. Det var hos min area rep., Kelly, med alle hendes elever. Det var sjovt nok, jeg var klædt ud som en dukke. Det var lidt en nødsituation, for hele eftermiddagen havde jeg været ovre hos en af Jodees venner, som skulle sy min teaterkjole ind. Så jeg nåede lige hjem, så kom Magnus (en dansk udvekslingstudent som bor tæt på, hans forældre skulle samle mig op) og hans værtsforældre. Så jeg smaskede lige nogle øjne på øjnene og så ud af døren. Nej, det var ikke en tastefejl. Se selv:

(Seriøst, hvordan vender man billeder om herinde???)
Og så havde jeg min gule teaterkjole på, som jeg har taget af her. Jeg fik en del kommentarer på de her øjne, det var lidt sjovt.
Selve festen var fed nok, vi lavede nogle sjove lege og jeg snakkede med en del af de andre. Og jeg mødte en italiener! Hvis jeg bare kunne huske hendes navn, så ville jeg tilføje hende på facebook, og så kunne hun lære mig en italiensk accent til stykket! Men det kan jeg ikke. Æv.

Mine lår er SÅ ømme. Vi er nogle stykker der er begyndt at gå i fitness og danse zumba en gang imellem. Har indtil videre været der tre gange, alle gratis af en eller anden grund. Den første gang tøffede jeg bare ind i hælene på Silvia, og ingen sagde noget. De to andre gange bad de ikke om noget, ud over en underskrift fra mine forældre. Det havde jeg jo ikke, men jeg kom ind alligevel. Men jeg er nok nødt til at slæbe Becky med næste gang.
Men det er i hvert fald sjovt, og hårdt. De sidste to gange har vi lavet sådan en dans hvor vi skulle "drop it" hver 3. second i 4 minutter. Av mine lår. Det kan mærkes når man sætter sig eller går op ad trapper.

I morgen har vi fri fra skole (tiltrængt!), så jeg kan sove længe (YES). Og så alligevel ikke, for jeg har en skypeaftale med min familie, men det er jeg villig til at ofre en times søvn på.
Det var egentlig meningen at vi skulle have været til sådan noget aqua zumba, zumba i vand, men Silvia (som stod bag det) fik sig lige en date, så det blev ikke til noget. Men det er ok, det er fedt for hende, og har alligevel ikke nogen badedragt.
Om aftenen holder Micah fødselsdag, men ellers har jeg ingen planer. Aaaah, afslapning.

Kulturforskel-of-the-day:
De går meeega meget op i halloween her. Pynter op i slutningen af september og sådan. Og alle går ud og rasler, voksne og børn. Forestil jer lige hvis jeg laver de der øjne igen, og så stiller mig udenfor naboens hus, ringer på, lukker øjnene og smiler falsk, og når de så åbner, "Trick or treat!" med en skræmmende lille-pigestemme. Haha, jeg ville i hvert fald være lidt freaked out.