mandag den 1. oktober 2012

Den sidste uges tid

Hov, det er jo over en uge siden jeg sidst har skrevet! Det må I undskylde.. Men der er heller ikke sket så meget, så I kan lige få en kort gennemgang.

Søndag var en slappe-af-dag, og der skete ikke en skid. Men det var nu meget rart.

Mandag og tirsdag skete der heller ikke noget specielt, chillede lidt med mig selv efter skole, lonely. Ej, det var meget rart med en social pause. Tirsdag aften ville vi have spillet volley igen, men vi kunne ikke finde mennesker nok.

Onsdag var der øvning til Appointment with death. Det var fint nok, selv om jeg klokkede lidt i det. Jeg skal sidde i et ret langt stykke tid ved et bord, mens jeg stener eller læser i et blad. Og så skal jeg så gå min vej igen på et tidspunkt, men jeg sad jo og læste, og lagde ikke mærke til mit stikord til at gå. Så jeg blev siddende og ventede. Så Mr. Kelley spurgte mig "How are you doing up there, Julie?" Jeg tænkte at det var da et mærkeligt spørgsmål, men fattede ikke at jeg skulle flytte mig. Så jeg svarede bare " I'm good, thank you", og blev siddende. Først da nogen 10 min senere sagde noget om at vi var på side 23, fattede jeg skulle være forsvundet for længst. Men syntes det ville være mærkeligt bare at rejse mig og gå, så jeg blev siddende hele scenen ud. Ups.
Og om aftenen var der noget samlingshalløj i kirken, det var lidt småkedeligt, men skidt være. Og de snakkede lidt om fædre og det at være far and stuff. Det fik mig lidt til at savne min egen far.

Torsdag kan jeg ikke huske hvad jeg lavede. Så det var nok ikke vigtigt. Håber jeg.

Fredag var jeg til en pigeaften hos Haley (igen) og det var super hyggeligt. Ellers skete der ikke meget.

Lørdag tog vi ud og kiggede efter en kjole til skolestykket. Den skal være gul, knæ- og albuelang og 40'er-stil med en blondekrave. Ad. Men vi fandt en i en genbrugsbutik som jeg tror vil du. Den er måske lidt lille-pigeagtig og den skal syes lidt om og puttes en krave på, men  det er nok det tætteste vi kommer.
Om aftenen spillede jeg lidt spil med Becky. Vi spillede Rummikub og så prøvede jeg at lære hende casino, men vi nåede ikke så langt, for klokken 10 skulle jeg spille volley igen. De var også hyggeligt nok, selvom det var kort. De slukker nemlig lyset på banerne klokken 11, og Garry (Rachaels bror) skulle hjem og sove, han var lige kommet hjem fra en Europatur, så han havde været oppe halvandet døgn og havde jetlag. Og han var vores chauffør.

Søndag var det primært kirke (same old) og skype med familie. Og så lave lektier.

Og så i dag. Det er homecoming week, så hver dag er der en ny dresscode. I dag var det pyjamas, så hele skolen havde nattøj på. Det var ret sjovt.
Smuttede op til min counselor efter skole og fik mit ParentLink login. (Det er en side hvor man kan se sine karakterer) Fandt så lige ud af at jeg har ene A'er. Hvordan gør jeg.
Derefter var det øvning med AWD igen, men vi øvede ikke. Vi lavede bare forskellige teaterlege, men det var ret sjovt.
Og så her til aften var der powderpuffkamp. Det er noget de laver til homecoming, hvor pigerne spiller football og drengene er cheerleaders. Der var ret så genialt at se på, med drenge i nederdele der lavede forskellige akrobatiske stunts. LOL

I morgen ved jeg ikke hvad der skal ske, dresscoden er tourist. Hvordan gør man det?

Kulturforskel-of-the-day:
Alt sport og fritidsaktiviteter er koblet sammen med skolen, så der er en kæmpe "school spirit" man aldrig ville finde i Danmark! Alle er utroligt stolte af at være "Aggies" og render rundt i trøjer med logoet and stuff.