onsdag den 19. september 2012

Teater

Så er der gang i teateret! I mandags var vi (Becky og jeg) til det første møde, hvor vi fik alle de praktiske ting at vide, udleveret manuskripter osv. Og igår havde vi gennemlæsning, dvs vi sad og læste hele manuskriptet igennem. Jeg har den første linje i hele stykket - på italiensk! Skal vist liiige have udviddet min sprog-hjerne lidt. Udover det skal jeg ikke lave så meget - jeg har i alt 5 replikker, og sidder ellers ved et bord og glor i hele 1. akt. Men det passer mig fint. Jeg er bare glad for at have en rolle, og tror også jeg ville få svært ved at få tid til en af de store roller.
Og så i dag øvede vi hele 1 akt igennem, men uden replikker. Vi blev bare dirigeret rundt med hvor og hvordan vi skulle gå og stå.
Vi havde også Thespians-møde i dag, hvor de snakkede om noget spøgelseshus vi skal lave til Nevadaday, og det lyder mega fedt. Hvis jeg kan, skal jeg helt klart være med! Vi optager kort sagt et par rum i YMCA, mørklægger det, klæder os ud, og skræmmer små børn. Haha!

Fik også taget mit skolefoto om i dag, og det blev, om ikke rigtig godt, så i hvert fald bedre.
Og i søndags var jeg hjemme hos Solveig, og det var rigtig hyggeligt, vi (og hendes kinesiske værtssøster, en tysker og en autralier) hængte ud ved poolen og spiste oreos.

Om lidt skal vi i fitness, så jeg vil aflutte med at introducere en ny idé jeg har fået: Kulturforskel-of-the-day. Det vil sige at jeg i slutningen af hvert indlæg skriver en ny ting der er forskellig fra kulturen derhjemme! Hvis jeg kan finde på noget :P

Så, mine damer og herrer, den første "Kulturforskel-of-the-day":
Den amerikanske uge starter om søndagen!