tirsdag den 11. september 2012

Yay! Teaterrolle!

Som I måske kan huske fra sidst, var der auditions til skole-teaterstykket i går. Og jeg var inde med min monolog, og gik derfra med ingen anelse om, hvordan det var gået. Mr. Kelley har den her politik om, at han ikke afslører hverken gode eller dårlige følelser under selve auditionen, så jeg fik bare kommentaren "Thank you, well done. Send the next one in". Men jeg tror det gik ok, selvom jeg missede en linje og byttede om på to andre. For Mr. Kelley ringede her til aften, og guess what (jaja, titlen er lidt afslørende): Jeg fik en rolle! Jeg skal være en italiensk dame, som jeg lige skal finde ud af, hvem er. Så vil sætte mig og se filmen på et tidspunkt.

Ellers er der ikke sket overdrevet meget, men I får lige en update:
Søndag startede med kirke, og det var fint nok. Det var en god lektion med Young Women's, vi snakkede om at være positiv. Derefter stod den på lektier og monolog-øvning (valgte et stykke fra The Lovely Bones) indtil kl 18, hvor vi skulle til fødselsdag hos Shelby. Det var hyggeligt nok, og jeg fandt ud af at jeg er nødt til at komme tilbage i wii-tennis-form. Det er åbentbart for længe siden jeg har spillet.

Og så mandag var der jo audition, så det gik eftermiddagen med. Så kom jeg hjem, lavede lektier, og gik i fitness. Og så gik jeg i seng.

Og så er vi tilbage til i dag. Rimelig standart dag, der er ikke sket noget specielt, udover altså at jeg fik den der rolle.
Tennistræning var aflyst fordi det regnede, så jeg havde masser af tid til at få mine lektier lavet. Så nu vil jeg udnytte lejligheden til at gå tidligt i seng.
Så vi ses!