søndag den 26. august 2012

Kirke

Uhh, hvor jeg glæder mig til i morgen! Første skoledag! Men jeg er også nervøs. Og spændt. Men det skal nok blive godt. Håber jeg.

Var i kirke i dag for første gang. Det var fint nok, meget forskelligt fra den danske protestantiske. Det var mere som en skole, hvor man har religion i tre timer. Først var alle samlet i en times tid, hvor nogle forskellige mennesker var oppe at prædike. Det var ok, en smule kedeligt måske. Så blev vi delt op efter alder, og sat ind i små klasselokaler, hvor en lærer (frivillig fra menigheden) lærte os lidt om helligånden eller noget i den stil. Så blev vi delt op efter køn, sådan så alle pigerne fra gruppen mødtes med nogle yngre piger, så det var en gruppe piger mellem 12 og 18. Senere blev vi igen delt op efter alder, så det nu var piger på 16-18 år, en gruppe de kalder Young Women's. Det var til gengæld hyggeligt, og vi blev undervist i fristelser og hvordan man stod imod. Og så fik vi cup cakes.

Om aftenen fejrede vi Roberts fødselsdag i morgen, og begge sønner m koner var ovre. Det var hyggeligt, og vi spillede et spil der hed 5 second rule, hvor man skulle remse tre fx træsorter op på fem sekunder. Det var svært, når man først skulle oversætte ordet til engelsk. Men sjovt.
Og bagefter spillede vi Mario kart, og jeg kan godt mærke at jeg er lidt ude af form. Men jeg vandt dog over Landin. Må hellere øve mig til næste gang!

Billeder fra New York

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at lægge billeder ud fra New York.. So here comes!

Afsked i lufthavnen.
Turtle Lake i Central Park, med en stærk kontrast i form af højhuse i baggrunden. (5th avenue?)
En del af Rockerfeller Centres højeste bygning. Resten ligger udenfor billedet.
Pludselig ser man Cookiemonster og hans røde ven (som jeg ikke lige kan huske hvad hedder) stå midt i det hele.
Kunne ikke lade være med at tage et billede af denne geniale restaurant. Lige noget for mig!
Fabelagtig udsigt over Central Park og omegn fra "Top of the rocks", toppen af Rockerfeller Centre.

 Endnu en fortryllende udsigt fra toppen.
 En M&M butik vi var inde i. Der var ca tyve rør i hver blok, og lige så mange blokke i butikken. Så kunne man tage en pose, hive i et håndtag for hver farve man ville have, og så betale pr pund.
 And now, ladies and gentlemen, the statue oooooof LIBERTY!!
Brooklyn Bridge i forgrunden og en anden berømt bro, hvis navn desværre er gået i min hjernes glemmebog, i baggrunden.
 En Conversebutik, hvor de havde lavet Stars and Stripes ud af Conversesko.
 NYC Skyline by (næsten) night.
Halvdelen af campen linet op foran denne smukke udsigt.