søndag den 7. oktober 2012

Homecoming

Så er det jo homecoming week, hvilket det vist også var sidste gang jeg skrev.. Ligemeget, det er nu torsdag og dagen for selve homecoming kampen. Hver dag har der været en ny dresscode, mandag var der som sagt pyjamas, tirsdag turist, onsdag var det hillbilly, i dag homecoming shirt, og i morgen red, white and blue.

Yep, og nu er det så i morgen, fredag. Fik aldrig skrevet færdig igår så det gør jeg nu.
Homecoming kampen var sjov, og vi vandt stort. Men fordi det var homecoming var næsten hele skolen der, så det var mega crowded. Men der var også meget sjovt at opleve. Og vi var på tv! Og der var mange andre sjove indslag i halvlegen, som fx drengecheerleadere, gangnam style og nogle af de bedste fra lipsync.
Lipsync var noget de lavede i tirsdags. I homecoming ugen er der hver dag en eller anden aktivitet om aftenen, mandag var det det der powder puff, tirsdag var det lipsync (konkurrence hvor folk skulle optræde med sange, men med playback, så se dansede bare og lod som om de sang. Det var ret genialt; bla optrådte nogen med sexy and I know it, lærerne havde deres eget nummer og nogen lavede et remix af en masse sjove sange). Onsdag var der vist noget med at smadre brugte biler, men det tog jeg ikke til. Og i går var der selvfølgelig kampen. I dag er der noget drive in bio, men jeg skal til pool party hos en pige fra min teater klasse. Jeg ved ikke rigtig hvorfor hun inviterede mig, jeg snakker ikke så meget med hende, men hun er gode venner med Rachael, så det kan ikke være helt slemt. Desværre kunne Rachael ikke komme, men jeg tænkte at det ville være en god måde at møde nogle nye mennesker, så Silvia og jeg tager derhen.
Og så i morgen er der jo selve homecoming ballet. Jeg ved ikke rigtig hvad der skal ske den dag, men det finder jeg nok ud af.

Ja, det der med at blogge fra sin mobil er meget smart hvis man ikke lige gider tænde sin computer, men der betyder også at man aldrig rigtig bliver færdig med indlægget. Nu er det lørdag aften (teknisk set søndag morgen) og jeg er lige kommet hjem fra homecoming dansen. Så nu vil jeg gennemgå de sidste to dage for jer:
Fredag var jeg som sagt til pool party, og det var sjovt nok. Vi var 7 piger og 4 drenge, så der var ikke så mange, men vi havde det sjovt. Det viste sig at jeg kendte en del af dem alligevel. En af pigerne, Cendell, er også i min teaterklasse, det samme er en af drengene, Harvey. Og en af de andre drenge er i min kirke. Og de var alle sammen flinke, og kendte ikke hinanden ret godt heller. Alle drengene var bare Harveys venner, så de kendte ikke andre, ikke en gang Christina.
Men vi havde det sjovt, hang bare lidt ud og snakkede, hun havde sådan en stor jaccuzi (Vivi hvis du læser det her, kan du nok gætte hvad jeg tænkte da jeg så det!), og den var rigtig dejlig, så der sad vi meget af tiden. Jeg er seriøst nødt til snart at få anskaffet mig en badedragt, er stadig i shorts og top hver gang der er pool. Især hvis jeg planlægger at starte svømning til foråret. Anyway, det var sjovt, og jeg mødte nye mennesker.

I dag har været en ret stresset dag. Jeg vågnede klokken halv 11 fordi Becky råbte af Robert fordi han ikke gad gøre badeværelse rent. Og så tog Jodee ham i forsvar eller noget, så det udviklede sig til det helt store skænderi mellem Jodee og Becky. Så jeg ryddede lidt op på mit værelse og holdt mig væk. Jeg ved ikke rigtig hvad der skete, har kun fået Beckys version, som sjovt nok er partisk, men det endte i hvert fald med at Jodee ringede til politiet, så Becky hev mig med til frisøren en halv time før planlagt, for at komme væk.
Så jeg fik klippet mit hår, det trængte det godt nok også til. På vejen hjem forsøgte jeg at forklare Becky at socialisme og kommunisme ikke er det samme.
Så gik jeg i bad, mens jeg forsøgte at få resten af dagent til at hænge sammen. Det endte med at være meningen at jeg skulle over til Silvia og gøre mig klar, og så skulle vi over til Haley og køre med dem til der hvor vi skulle spise. Men da jeg var færdig med at være i bad, havde Jodee og Becky taget skænderiet op igen, og råbte op og anklagede hinanden for alle mulige ting. Nogen gange får man lidt den idé at man bor sammen med fire andre teenagere - i alderen 6 - 56.
Men jeg tænkte det nok var bedre at de fik det løst, så jeg snuppede noget af Beckys neglelak og startede med det. Men så var de færdige, og Becky kørte mig over til Silvia, hvor jeg var nødt til at gøre det hele om igen. Og så lagde vi makeup og gjorde os klar, og vi blev ca halvt færdige til da vi skulle have været hos Haley. Og så kom Silvias date, og alting var kaotisk. Men det endte med at Becky kom og hentede mig, og så ventede Haley og gruppen ved vores hus. Og så begav vi os samlet mod nye eventyr. Ej, men vi kørte til the Cheesecake factory, den restaurant vi skulle spise på. Der mødtes vi med alle de andre, og endte med at være 23 i vores gruppe.
De havde god mad, og meget af det. Jeg fik en cæsarsalat, og jeg nåede ikke en gang halvvejs igennem før jeg var helt tilstoppet. Og så selvfølgelig cheesecake til dessert. Jeg er ikke den største fan af cheesecake, men den var ret god. Men heller ikke den kunne jeg komme mere end halvvejs igennem. Jeg er bare glad for at jeg ikke havde en stram kjole på.
Efter at have spist til vi revnede, tog vi tilbage til skolen, til selve festen. Det var lidt dødt i starten, men det blev bedre. Vi havde det sjovt og dansede, og hver gang vi så vores snit (hver gang de spillede en sjæler, og vi ikke havde lyst til at føle os mere single end vi allerede gjorde) smuttede vi udenfor, satte os ned, og gav tæerne lidt luft. Denne aften var ny hæle-rekord for mig, så jeg følte mig rigtig høj. Men jeg havde været snart og havde valgt et par wedges, så jeg var ikke den der havde det værst.

Da festen sluttede ved 10-tiden tog vi til yoghurt land. Vi var heldige at være nogle af de første, for det blev ret så crowded derinde lidt efter. Og så tog vi hjem. Jeg fik næseblod på vejen, det er sjovt hvordan sådan noget har for vane at komme når man ikke har nogen form for servietter i nærheden.

I morgen er der ingen kirke, så vi må se hvad jeg finder på at lave. Måske slapper jeg bare af og masserer mine fødder.

Kulturforskel-of-the-day:
(Det er sjovt hvordan man hele tiden har en fem stykker i hovedet, men så snart det kommer til at skrive dem ned, er de væk)
Hver gang man køber noget skal man regne et par dollar over den pris der står, for deres priser er altid uden moms. Så hvis man køber en kjole til 25$ koster den nok nærmere 28$ pga taxes. Og på restauranter lægger de drikkepengene til på bonen, det er ikke valgfrit om man vil give drikkepenge eller ej. Spøjst.