tirsdag den 29. maj 2012

Derfor valgte jeg Explorius

Som sagt har jeg valgt at rejse med Explorius, en nordisk organisation, som samarbejder med flere andre organisationer i værtslandene, bl.a. ices, som jeg skal rejse med.
Da jeg overvejede at rejse et år til udlandet som udvekslingsstuderende kiggede jeg på mange forskellige organisationer. Jeg var ret sent ude, så en del af dem havde ikke flere pladser, hvilket indskrænkede udvalget en del. Så til sidst stod jeg mellem Interstudies og Explorius. Fra en start fik jeg et rigtig godt indtryk af Explorius. Især det, at adressen på kuverten med det katalog jeg bestilte, var håndskrevet, gav mig et indtryk af, at det var en pålidelig og personlig organisation - præcis som de selv reklamerede med. Desuden virkede Interstudies ikke særligt professionelle, fordi jeg var til interview hos en områderep. der barselsvikarierede for en af deres normale interviewere, og hun havde ikke rigtig styr på sine ting, virkede det som om.
Men da jeg i starten regnede med at ville til England, virkede Interstudies bedre, da Explorius ikke har en softlanding camp i England, og det ville jeg meget gerne på. Men efter jeg fandt ud af, at familierne i England får penge for at have udvekslingsstuderende boende, besluttede jeg mig for, at jeg hellere ville til USA. Og så lyttede jeg til min mavefornemmelse og valgte Explorius.
Jeg blev glad for mit valg, efter jeg havde set DR's program "Bag Facaden", hvor Interstudies ikke blev sat i et særligt godt lys.
Efter jeg var til interview og senere info-møde, blev jeg efterhånden overbevist om, at jeg havde fundet en god organisation. Nu må vi se om de kan leve op til mine forventninger... :)