tirsdag den 4. september 2012

Volley, Tennis og Fitness

Så er skolen startet igen, nu med blokskema. Det vil sige at tirsdag-onsdag-torsdag skipper man to klasser, henholdsvis 3 og 6, 2 og 5, og 1 og 4. Så er de andre klasser lidt længere. Det er faktisk meget rart, man skal ikke slæbe på så meget, og man når mere i timerne.
Vi lavede den mest akavede leg i teater i dag. Man skulle stå med spredte ben, og holde i hånd med personerne foran og bageved - vel og mærke gennem benene. Det er en meget akavet stilling, sådan med hoved og hånd oppe i røven på personen foran. Som i mit tilfælde selvfølgelig var en overvægtig pige med 5 cm streg stikkende op fra bukserne. Og så skulle man så, uden at give slip, få hele rækken ført gennem, mellem benene på folk. Det vil sige at man kravler eller maver sig frem gennem 60 par ben, mens man krampeagtigt holder fast i sine sidemakkere. Det er både fysisk og psykisk hårdt. Især fysisk, fordi den stilling man kommer til at stå i, kræver virkelig en del af lår, baller og ryg. Men det var også lidt sjovt, fordi det så ualmindeligt morsomt ud, når folk mavede sig desperat frem gennem kæden. Den lignede en kæmpe orm der åd sig selv.

Og vi fandt tennistræneren! Jeg stod og snakkede lidt med Silvia og Caroline (en anden dansk udvekslingsstudent) efter skole, og lige pludselig stikker Silvia i løb, og hviner, at hun kan se tennistræneren. Så vi fik snakket med ham, han sagde bare at vi skulle fikse nogle papirer, og så komme igen på torsdag...
Bagefter havde jeg Silvia med hjemme, og det var hyggeligt.

I går fik jeg ikke skrevet, en det var faktisk en sjov dag. Vi havde gæster fra kirken hele dagen, den samme gruppe som var der til det der fødselsdag/sighejtiljulie noget sidste uge. De er nogle flinke mennesker, og vi hyggede. Og så pludselig kom Prestons kones bror, Shelby forbi sammen med en af sine venner. De var på vej ud for at spille beachvolley, men så aflyste resten af deres venner. Så de ville høre om vi ville med - det ville vi gerne. Så vi tog ud til noget der lignede en gigantisk sandkasse med nogle volleynet, og spillede volley. Det var skide hyggeligt, de var søde, og det var en sjov måde at være sammen på. Så nu har vi aftalt at gøre det fast en gang om ugen. Så det er jo fedt nok.

Og i lørdags var vi nede i et fitness center, der hører til Preston og Kiahs lejlighed, og det var fedt at bevæge sig lidt. Man kan jo ikke bare tage ud at løbe sig en aftentur alene her, det er for risikabelt. Så nu bliver nogle af aftengåturene udskiftet med fitness, og det er jeg glad for. Der er trods alt lidt mere motion i det.

Det var vist alt for nu!
See y'all!