tirsdag den 21. august 2012

Julie - nu i Vegas

Så er jeg ankommet! Det var en god flyvetur herhen, jeg sad ved siden af min norske værelseskamerat i begge fly, så det var hyggeligt. Vi vat faktisk ret mange der skulle samme vej, sådan 15 stykker eller noget. Det sidste fly fra Phoenix til Vegas tog kun en time, og vi sad allesammen helt yderst på sædet i spænding. Da vi så endelig kom frem, styrtede vi ud af flyet, og der stod vores familier og ventede. Det var Jodee der hentede mig, sammen med Landin. Så kørte vi ud og hentede Becky og tog til frokost, og bagefter kørte vi først Becky tilbage til hendes arbejde, og så hjem. Jodee viste mig omkring i huset, så væltede jeg og sov til fem om morgenen. Jeg er lidt ked af ikke at være med om aftenen, men jeg var så træt.
Jeg vågnede næste morgen kl 5, og begyndte at pakke ud. Så gik jeg på opdagelse i huset.
Da Jodee stod op, tog vi ud og fik et simkort til mig, og så i supermarkedet. Men hun skulle til lægen, så vi tager ud og køber tøj senere. Så nu sidder jeg bare og ser tv.
Jeg ved ikke om jeg har spist noget jeg ikke kunne tåle, for jeg har haft det skidt det meste af dagen, og kastet op et par gange. Måske er det vandet?
Det finder jeg nok ud af. Ses!