søndag den 9. september 2012

De sidste fire dage

Hej igen folkens, længe siden.. Jeg er lige kommet hjem fra endnu en gang beachvolley med nogle søde mennesker, men det er ikke det eneste der er sket i dag, igår eller i forgårs. Eller onsdag. Wow det er faktisk ret længe siden jeg har skrevet...

Nå, men onsdag skete der vist ikke så meget, udover at jeg startede i den der teaterklub der er efter skole, "Thespians". Det var sjovt nok, det er sådan en klub hvor vi arbejder med teater, skriver vores eget stykke, og opfører det. Vi lavede ikke så meget onsdag, andet end at præstentere os, så jeg er spændt på at se hvordan det er næste onsdag.

Torsdag var vi til tennistræning første gang. Det var en spøjs oplevelse. Vi kommer tre udvekslingsstudenter, der aldrig har spillet tennis før, hen til tennsitræneren, og spørger hvad vi skal. "Spørg de andre piger om I kan låne en ketcher", er svaret. Og det gør vi så. Og da vi så spørger træneren hvad vi nu skal, giver han os en bold, med beskeden "gå ned til en bane, tag en bold, og slå til den". Det gjorde vi, og det var meget sjovt fordi vi alle tre stank ret kraftigt til det. Altimens ventede vi på at træneren skulle komme og instruere os eller et eller andet, træne os på en måde, men han kom aldrig. Han lod mest som om vi ikke var der, og trænede resten af holdet. Så til sidst stillede vi os bare bag i køen, og snakkede lidt med de andre spillere. De var heldigvis venlige nok, og vi nåede da også alle tre at få et par boldes træning før det var slut. Så det var en lidt blandet oplevelse, kraftigt påvirket af at det var 40 graders solskin og vi ikke havde noget vand. Til sidst var man svimmel af vandmangel, og man kan ikke drikke fra vandhanerne her. Så det var først da jeg kom hjem, at jeg fik noget at drikke. Der drak jeg så også et par liter.
Mellem skole og tennis var vi til et møde i "Keyclub"en, en slags klub hvor man laver noget frivilligt arbejde eller noget. Fik ikke rigtig fat i hvad det var, og det koster 10$ at være medlem, plus 40$ til ture og sådan. Men tror muligvis jeg gør det, om ikke andet så for at møde nogle nye mennesker.

Fredag var der fodboldkamp igen, og før det var jeg hjemme ved Silvia. Det var sjovt nok, de har en pool og hendes værtsmor er rigtig sød. Så tog vi til kampen, den mindede til forveksling om den foregående: den var også kedelig, men det var hyggeligt alligevel, for man lærer så mange mennesker at kende. Og bagefter tog vi igen til Yoghurtland, men denne gang var vi sådan 15 mennesker eller noget. Så det var sjovt nok, nogle af dem er virkelig søde. Bagefter cruisede vi lidt rundt, kørte folk hjem og sådan. Og det var så den dag.
Jo, og så har jeg mødt hende her pigen fra min engelskklasse, (jeg fik aldrig fat i hendes navn, noget i retning af Anjellica eller noget.. Må lige få hende til at skrive det ned en dag) hun virker virkelig flink, er også lige startet. Så vi spiste frokost sammen. Er efterhånden ved at få samlet en god gruppe frokostmennesker, som jeg går lidt frem og tilbage imellem. Nogen gange er jeg ved danskerne, nogengange ved nordmanden, koreaneren og tyskerne, og nogengange spiser jeg sammen med Ramo og Rachael. Jeg er faktsik blevet ret gode venner med Rachael, I ved, hende pigen fra kirken og single-klubben.  Så det er meget fedt.

I dag startede jeg ud med at skype med min mor, og så skulle jeg til noget orinteringsmøde-dims med de andre ICES-studenter. Det var hyggeligt, og fedt at møde alle de andre igen. Solveig var der, og de andre danskere fra Shadow Ridge (en anden high school), så det var fedt at hilse på dem og høre hvordan det gik. Vi fik også undervisning (for ca 5. gang) i hvordan man skulle opføre sig, hvad der er tilladt, og hvordan man skal gøre i tilfælde af problemer.
Jeg nåede lige at komme hjem, før Rachael skrev at de ville samle mig op om 5 minutter. Jeg regnede med vi skulle spille volleyball, og blev derfor ret overrasket over hvor vi havnede henne. Vi kørte nemlig ud til sådan en slags karneval-tingenot, som jeg havde glemt alt om. Rachael skrev til mig igår og hørte om jeg ville med, og jeg sagde at jeg ville kigge på det. Det havde jeg bare glemt alt om. Så vi tussede lidt rundt der, det var skam sjovt nok, og så tog vi ud og spillede volleyball bagefter. Der var super sjovt, de fandt nogle andre de kendte at tage med, så vi var ret mange. Og vi gik først hjem da de slukkede lyset på banen.

Så nu sidder jeg her, halvt i søvne, og skriver blog. Jeg skal lige i bad, og så skal jeg i seng. I morgen skal vi vidst til en eller andens fødselsdagsfest, og så skal jeg lave lektier. Og øve min monolog! Auditioningen til det første stykke er mandag efter skole, og jeg har ikke øvet min monolog en eneste gang. Så det skal jeg liiige have gjort.
Så I hører nok ikke fra mig i morgen, men så "ses" vi bare mandag!