tirsdag den 23. oktober 2012

Tralalalala

Det er nu ved at vaere en uges tid siden jeg sidst har skrevet (igen), jeg maa virkelig til at tage mig lidt sammen. Men der er paa den anden side heller ikke sket saa meget. Teater gaar fremad, jeg har oevning hver dag efter skole. Fik mit kostume lavet faerdigt igaar, det er serioest det grimmeste jeg har set i meget, meget lang tid. Forestil jer en gul kjole, knapper ned foran til midt paa taljen, hvor der gaar et hvidt baand. Der er broderede lilla blomster fire steder foran, og store pufaremer ned til albuen. Og saa taenkt paa din bedstemors hvide blondedug, tag kanten og laeg den om halsen paa kjolen. Saa er vi ved at vaere der.

Onsdag var der PSAT proever, som naesten alle skulle tage, men fordi jeg er udvekslingsstudent skulle jeg ikke. Yes, saa skulle man vel tro man kunne sove laenge. Tro om igen! Vi skal jo ikke begynde at have det sjovt. Saa man kom lige til at bruge tre timer i et dejligt konferencerum. Men det var ok, den foerste halvanden time var der ogsaa andre udvekslingsstudenter som jeg snakkede med, og i andet modul faldt jeg i snak med en dreng fra min historieklasse. Saa det var ikke saa slemt, men kunne nu godt have brugt et par timers ekstra soevn.

Fredag var det football kamp igen, det var lige saa kedeligt som det plejer at vaere. Bagefter tog vi saa til yoghurt land igen, og det var super hyggeligt.
Loerdag var vi ude at finde den der krave til min kjole, og saa havde vi en rabatkupon til en makeupforretning vi skulle bruge. Saa jeg fik en masse nye haarting for ingen penge. Og om aftenen skulle vi hjaelpe til ved en af Beckys veninders datters bryllup. Men det viste sig saa at de faktisk havde folk til det, saa vi taendte et par stearinlys, og stod ellers i et hjoerne og gloede. Det var kedeligt. Men vi fik god mad!

Soendag var der kirke, og saa skypede jeg med min familie. Resten af dagen var det mest afslapning, og saa var der familiemiddag om aftenen.

Hverken i går eller i dag er der sket noget specielt, tiden går med skole, teater og lektier. Og så overvejer jeg at klippe mit pandehår. Men det har ikke rigtig noget med noget at gøre.

Kulturforskel-of-the-day:
Lærerne her tæller point for alt hvad man gør og siger, så der er ikke noget der hedder at få gode karakterer fordi læren godt kan lide en. Man skal arbejde for det! Det er man jo ikke vant til... :P
Selv hver gang man siger noget i timen skriver de det ned, og så kan man tjene ekstra credit ved at gøre ting for læren, fx dele rettede opgaver ud eller købe servietter til klassen.