torsdag den 13. december 2012

Lille opdatering

Okaaaay... Long time no see (eller read)!! Det er altså for dårligt. Men jeg har bare haft så meget andet at tænke på på det seneste, mit hoved er et stort rod.
Men, lad os se, hvad er der sket... Sidst jeg skrev var to weekender siden, på vej hjem fra Salt Lake. Det er jo ulempen ved ikke at skrive ret ofte, man glemmer hvad der er sket. I får det bare i den rækkefølge jeg kommer i tanke om det.

I lørdags var jeg ude at stå på skøjter. Jep, det kan man godt her. Dog indenfor, på en af casinoerne. Der har de sådan en skøjtebane, med rigtig is og det hele. Det var oprindeligt meningen det skulle være mig, Rachael, Rachel og Caleb, men så kunne Caleb ikke, og Rachael inviterede en af sine venner med. Og siden Caroline (en anden dansker, som er figurskøjteløber derhjemme) havde snakket om hvor meget hun savnede at stå på skøjter, tænkte jeg at jeg ville invitere hende også. Meeen så syntes hun lige at Selina skulle med også. Så det endte med at blive en lidt speciel aften, for siden der er lidt spændinger mellem Rachael og Ravyn (som er gode venner med Caroline og Selina), holdt de sig ligesom i par, Rach(a)els i den ene ende, sneglende af sted langs kanten, og Caroline og Selina i den anden, ræsende af sted. Og så mig der ligesom cirklede rundt på må og få og prøvede at holde mig gode venner med alle. Og så endte det hele med at vi blev hentet meget tidligere end planlagt, så Rachaels anden ven kun lige nåede at komme ind ad døren før vi var af sted. Og så faldt jeg desuden og fik et gigantisk (mellemstort i hver fald) blåt mærke på knæet.. :(
Søndag var jeg først i kirke, og så tog jeg hen til Silvia. Hun skulle mødes med en dreng i parken, så vi gik os en tur. Det endte med at være rigtig akavet, så vi tog til Starbucks i stedet.

Nårh jo, og mandagen før var der jo audition til Jekyll and Hyde, og det gik rimelig godt, jeg fik faktisk et kompliment fra Mr. Kelley (som ellers aldrig giver nogen komplimenter). Han sagde det virkede som om jeg havde meget naturligt ved at spille skuespil. Men jeg fik ikke noget callback.

I går var jeg med Young Women's ude at hjælpe til ved noget velgørenhed. Nogen holdt noget noget grillaften for de hjemløse, så der gik vi rundt og prøvede at se hvor vi kunne hjælpe lidt til. Det var en meget fin oplevelse, sådan at se hvordan de her stakkels mennesker formår at holde hovedet højt og joke rundt selvom de er i den situation de nu er.

I dag var der i på skolen. Midt i 3. period blev vi vækket af brandalarmen, og alle troede jo det bare var en prøve, som det har været de sidste 4 gange, men så lige pludselig var der en brandbil. Overraskende nok gik ingen i panik, selvom det begyndte at summe kraftigt og vores lærer fandt sine bilnøgler og var lige ved at skride. Men så var det ovre, og vi gik ind og fortsatte hvor vi slap. Senere fandt vi ud af at der var gået ild i en skraldespand på et af badeværelserne. Mega dramatisk.
Og så her til aften kom Silvia forbi, og nu tager vi til subway, og så hedder den ellers lektier resten af aftenen.
Og så skal jeg nok love at prøve at skrive noget oftere. Jaja, det har jeg lovet før, men...

Kulturforskel-of-the-day:
Man får gratis refill på restauranter!! Omg jeg vil aldrig hjem