søndag den 23. september 2012

Begivenhedsrig weekend

Jo, det er kun lørdag, og der en hel søndag tilbage af weekenden, som nok ikke bliver så begivenhedsrig, men... Indtil videre er der sket en del.

Torsdag var ikke noget at skrive hjem om, udover at jeg lavede dansk mad til familien. Frikadeller, kogte kartofler og ikke-helt-så-brun sovs (de havde ikke noget madkulør). De kunne godt lide det, selvom de syntes det var mærkeligt ikke at mose kartoflerne.

Fredag var der en stor fodboldkamp mod vores hovedrivaler, Centennial. Efter skole tog jeg hjem til Silvia sammen med Hayley og Amalie (og Silvia sjovt nok) og så en film. Derefter tog vi videre til fodboldkampen, som var hos Centennial, men på trods af det var der næsten lige så mange Aggies som Bulldogs (det kalder de sig) til at heppe. Det var en fed oplevelse, folk var meget mere inde i kampen og generede hele tiden Centennial, fx hvis vi var foran, og Centennial scorede eller lavede en tackling, og så deres fans begyndte at heppe, så ville vi bare stille os op, pege mod måltavlen, og råbe "scoooore booooard, scooooore booooard" i kor. Det var sjovt, og vi vandt! Så Arbor View er stadigt ubesejrede i football ligaen. 
Men dagen sluttede lidt mindre godt, for nogen (ingen ide hvem) kom op at slås efter kampen, så politiet kom og anholdt nogle af dem. Big drama, så vi skyndte os bare væk. Og så var der det at en af pigerne jeg var sammen med, hun havde åbenbart stuearrest og havde sneget sig ud for at komme med til kampen. Hun havde fortalt sine forældre at hun babysittede. Og så kom hun ved at uheld til at ringe sin mor op, fra lommen, og lagde en besked på hendes telefonsvarer, hvor vi snakkede om hvad der var sket siden politiet kom. Så hendes mor fandt jo ud af at hun havde sneget sig ud, og ringede med ordene "Where are you?! Get home NOW, you're not going to homecoming." Så vi kørte hende hjem, og ved stadig ikke hvad der siden hændte, da hun nok har fået taget sin mobil.. Det lagde ligesom lidt en skygge over det hele. 

I dag har været en travl dag, men god. Rachael og Rachel havde spurgt om jeg ville med ud og købe homecoming kjoler, men jeg havde ikke hørt noget om hvornår det var. Så min underbevidsthed vækkede mig cirka hver time mellem 7 og 9, bare for at jeg kunne tjekke og se, at hun ikke havde skrevet endnu. Men selvfølgelig vågner jeg ikke klokken ti, hvor hun sender en sms, men først klokken 11. Men det var ok, de var ikke taget af sted endnu, så jeg kom op og i tøjet, fik noget morgenmad, og så ellers ud ad døren. 
Vi tog hen til sådan en stor tøjbutik, Ross, tror jeg den hed, hvor de havde en masse fede, billige kjoler. Vi prøvede en masse...


... Ikke alle lige seriøse. :P
Og jeg endte med at finde den her:
















15 dollars.. Ikke skidt, vel?
Nu mangler jeg bare et par sko...

Bagefter tog vi på in-n-out og fik en burger. Det er lidt ligesom McDonalds, udover at de her ikke har frysere, alting er helt frisk, selv kartoflerne i pomfritterne. Så det smager lidt bedre. Og så fik vi de sejeste hatte, sådan nogle som tjenerne havde på.

Jeg nåede at være hjemme en times tid, så kom Rachael forbi og ville høre om jeg ville være med til et eller andet. Så vi chillede lidt rundt i forskellige parker og på diverse fortov. Hun havde sit longboard med, så det tog lidt at holde trit med hende. Og så besluttede vi os for at tage i Target (kæmpe supermarket, lidt Bilka-lignende). Så vi vandrede de par miles der var derhen, og vi havde det mega sjovt, prøvede alle deres udklædningsting og møbler. Her er vi iført et par mexicanske hatte, som vi havde på resten af tiden:


Og jeg red på en panda! Det har jeg altid ønsket mig...


Som I nok kan se, havde vi det ret sjovt.
Og så skulle vi gå heeele vejen hjem igen. Jeg har vabler under fødderne, det er ikke løgn.

Og her til aften tog vi så ud og spillede volleyball. Det startede med moi, the Rach(a)els, og en af Rachels venner, Aeron (tror jeg han hed). Men så kom en gruppe af fire fyre og spurgte om de kunne joine. Så det gjorde de så, de var meget flinke, to mormonfamilier (et par brødre på ca 20, og en far med søn på måske 25). Så vi spillede lidt med dem, og endte så med at joine en anden gruppe mennesker, som vi spillede med i et stykke tid. Og så tog vi hjem.
Derhjemme var Becky i gang med et større pynte-op-til-Halloween-projekt, som hun, Jodee, Preston og Kiah havde været i gang med hele dagen. Så jeg hjalp hende med at samle en lille hus, og lavede en fisk af resterne. Se:














I morgen er der ingen kirke, så jeg kan sove længe (YES, for klokken er kvart i to nu). Nogle af de andre har spurgt om jeg vil med ud og kigge på homecomingkjoler. Måske går jeg med, hvis de vil kigge på sko. Eller bare fordi det kunne være sjovt. Det må vi se.

Kulturforskel-of-the-day:
Hvis du nogensinde skal til USA, så husk, at hver gang man siger noget sarkastisk skal man huske at tilføje "Just kidding" lige bagefter, hvis ikke man vil opfattes som meget grov. De kan ikke rigtig finde ud af at se det på en.