lørdag den 22. december 2012

End of the world

Jeg er bange for at sige at mayaerne vist tog fejl. Verden tyder ikke rigtig på at ville ende i dag. Men selvfølgelig er dagen ikke slut endnu! Men jeg har da overlevet indtil videre. Så langt så godt.
Der var næsten ingen mennesker i skolen i dag. Der havde åbenbart været trusler om at nogen ville starte et skyderi, så over halvdelen valgte at blive hjemme. Men jeg havde det her store engelskprojekt jeg skulle fremlægge, så jeg var lidt nødt til at tage af sted. Og der skete da heller ikke noget. Der var sat ekstra security på, alle skulle låse dørene og politiet holdt vagt udenfor. Men gangene var totalt tomme. Jeg er vist blevet vant til store skoler, for der var stadig næsten dobbelt så mange som der nogensinde har været samlet på min gamle skole, men der så stadig tomt ud.
Og fordi det var den sidste dag inden jul, lavede vi ikke noget som helst i nogen af timerne. Så det var slet ikke så slem en dag, selvom jeg var mega træt. Det der engelskprojekt havde lige sneget sig væk i min hjerne, og jeg kom først i tanke om det i går aftes kl 10, så jeg sad oppe til klokken 2 for at lave det færdigt, for så at stå ekstra tidligt op for at lave det færdigt om morgenen. Det der med udsættelse er ikke anbefalelsesværdigt.
Men nu har jeg juleferie, og så kan jeg sove alt det jeg vil. JUHU!
I sidste weekend bagte jeg julesmåkager med Silvia. Jeg lavede pebernødder, men tror ikke de fik helt nok i ovnen. Men de smagte godt, bare ikke af pebernødder.
Men jeg tog dem alligevel med til julefesten hos Kelly om aftenen. Det var meget hyggeligt, og jeg vandt karameliserede popcorn i pakkelegen. De har en anderledes pakkeleg her, ikke helt så sjov som vores, men alle ender med en gave.
I løbet af ugen er der ikke sket så meget, der har være dressup dage på skolen, men det har jeg ikke rigtig deltaget i, fordi jeg hverken har pyjamas, ugly sweater, neon, eller helt hvidt tøj. Torsdag var jeg sammen med Amanda, den svenske udvekslingsstudent. Nårh jo, og mandag var jeg til fødselsdag hos Solveig. Vi snakkede en del om hvordan kun skandinaver kan finde ud af at holde ordentlig jul. :D
I aftes tog vi ned til the strip til en kæmpe souvenirbutik, for jeg skulle finde nogle af de sidste julegaver. De kommer så nok ikke frem i tide, men det må folk lige leve med.

I morgen sker der IKKE EN SKID og jeg elsker det. Hvis altså ikke verden går under i løbet af de næste 40 minutter. Vi skal jo ikke tage noget for givet her.

Kulturforskel-of-the-day:
Jeg var helt i chok i går da Becky fortalte mig at jeg var den første hun havde mødt som troede på evolution og ikke skabelsesberetningen. Helt seriøst. Hun var sådan helt "ej du tror da vel ikke på at vi stammer fra aberne, vel?" Wow