søndag den 4. november 2012

Halloween og leverpostej

Halløj igen, folkens. Nu er halloween jo ved at være ovre, hvilket man tydeligt kan mærke. Det er ligesom når julen er ved at være slut. Bare mindre trist.
I onsdags var det selve halloween dag, så hele familien tog ud til et af de rige nabolag og trick-or-treatede. Silvia var også med. Men vi måtte stoppe midt i det hele, fordi hun faldt og forstuvede foden. Men det gjorde ikke så meget, vi havde fået rigeligt med slik allerede, og vi havde det sjovt. Jeg tog med hende hjem, for hendes værtsfamilie var ikke hjemme og hun ville ikke være alene med sin fod. Da så familien kom hjem, blev jeg hentet.
Resten af ugen har mest være teater, teater, teater. Vi skal jo optræde på onsdag, og vi er slet ikke klar, så der er en del stress på, og vi øver til klokken 6 hver dag efter skole. Og i den her uge var vi endda nødt til at komme lørdag også. Selvom det var meningen vi skulle køre showet igennem to gange, lavede vi ikke rigtig noget, og kom knap igennem én gang. Men det var hyggeligt nok, de er nogle flinke mennesker, de fleste af dem.
Lørdag aften var vi i biografen med Candaces (Johns kone) familie,og se Wreck-it-Ralph. Den var fin nok, en børnefilm, men sjov og sød. Bagefter tog jeg hjem til Silvia og overnattede, og i dag var jeg med hendes familie i kirke. De er ikke mormoner, jeg ved ikke hvad de er, de kalder sig bare Kristne. Men deres kirke var herre sej. De havde rockmusik istedet for salmer, og det hele var generelt enormt afslappet.
Hjemme igen brugte jeg et par timer på at skype, og spise leverpostej og pålægschokolade! Ved ikke om jeg har nævnt det, men min fars familie sendte det til mig i fødselsdagsgave. Det har jeg godt nok savnet! Troede jeg slet ikke jeg ville, jeg spiste ikke engang leverpostej ret tit derhjemme. Men det var gooodt. Og så bagte jeg et rugbrød, men der gik et eller andet galt så det blev lidt sort. Men hvad fa'en, det er rugbrød!

I morgen hedder den skole, teater, lektier, (evt fitness), sove. Enormt exciting. Og så tirsdag er der valg, så vi har fri fra skole. Skal garanteret bruge dagen på teater, hvis jeg ikke tager meget fejl.

Kulturforskel-of-the-day:
Hvis man er ateist her, betyder det ikke bare at man ikke er religiøs. Man hader religion in general. Det er sådan lidt mere sort/hvidt. Enten/eller. Det gælder faktisk for det meste.