fredag den 30. november 2012

Salt Lake City!

Jeg er i Salt Lake City! Vi sidder i bilen på vej til en af Beckys venner fra Norge, hvor vi skal tilbringe weekenden. De vil vise mig templet med alle julelysene, det skulle være rigtig flot. Det er lidt sjovt, da vi pakkede insisterede Becky på at vi skulle pakke huer og vanter og tykke jakker. Vi skulle jo nordpå! Nu viser det sig så at det ikke bliver koldere end 10 grader om aftenen, højst (eller lavest) 6 midt om natten. Da jeg påpegede det, fik jeg bare "Shut up!! It is cold!" som svar :D

Julen står jo for døren, så i søndags pyntede vi hele huset. Stort, kunstigt juletræ med kugler, bolchestokke og sløjfer, ca en milliard julelys udenfor. De ville have at jeg skulle lære dem at flette julehjerter, men det glemte de igen.
Og så har jeg fået en pakkekalender af min danske familie, det var rigtig dejligt, en lille reminder om de kolde danske vintermorgener med futsko.
Onsdag aften var der et orienteringsløb for young women's, det var sjovt. Vi skulle gå rundt og lave alt muligt mærkeligt, som at tage billede med en fremmed, synge i supermarkedet eller spørge om en 'diet water' hos McDonalds. Det var sjovt.
Torsdag var jeg hjemme hos Silvia, og i dag fik jeg fri fra skole fordi vi skulle bruge hele dagen på at køre. Vi tog af sted ved 9-tiden her til morgen, og klokken 6 kører vi stadig. Vi har gjort en del stop undervejs, bla i en by der hed Beaver og hos Beckys svigerfar.
På mandag skal jeg til audition til det næste skolestykke, Dr Jeckyll and Mr Jyde, så nu må vi se hvordan det går.
Jeg skriver nok igen i morgen og fortæller hvad jeg har set!

Kulturforskel-of-the-day:
Det med at gå en tur, eller i det hele taget være udenfor, er ikke noget de bruger meget af herovre. Man er udenfor hvis man skal nogen steder tæt på, hvis man dyrker en sport, eller hvis man tager skraldet ud. Til nøds hvis man lufter hunden.