lørdag den 18. august 2012

Første dag i NY

Hvor er her dog fedt. Det er helt vildt, at jeg faktisk befinder mig i New York City, og at jeg i overmorgen fortsætter til Vegas for at møde min værtsfamilie. Jeg kan slet ikke fatte det.
Vi har været ude at se Manhattan i dag, først et par timer med guidet bustur, og derefter fik vi lov at strejfe i grupper på egen hånd. Turen indeholdt bl.a. Central Park, Times Square, 5th avenue, Rockefeller Center, St. Patrick's Cathedral, Greenwich village (Eller hvae det nu hed) , en m&m forretning, en Nintendo forretning, en tur på Top og the rocks (toppen af Rockefeller Centre, med udsigt over hele manhattan.  Virkelig fantastisk syn, måske lægger jeg nogle billeder ud på et tidspunkt.) og et kursus i hvordan man skulle bestille en hotdog uden at betale overpris. Det var vildt fedt, og alle er så søde. Svenskerne og finnerne kom her til aften (deres fly var blevet aflyst).
I morgen skal vi se frihedsgudinden og Empire State Building, og ellers ved jeg ikke hvad vi skal. Vi holdt også info-møde her til aften, hvor man kunne få svar på sine spørgsmål, det var meget fedt.
Skrives!