onsdag den 26. december 2012

A little støvledance

GLÆDELIG JUL!!
Så sidder jeg her midt i juleferien, den 26. december. Det har været en noget anderledes, men fed jul!
Den 24. var vi først i biografen og se The Hobbit. Så tog vi hen til Kiah's familie, hvor vi tilbragte aftenen. Vi skulle have kinesisk, men de glemte lige at fortælle os at der var 2 timers ventetid på maden. Så vi spillede en masse Varulv, Morder og Catchphrase mens vi ventede. Det var rigtig hyggeligt, selvom det ikke var ret julet. Det føltes mest som thanksgiving igen, bare med julepynt osv. Og de havde ikke engang nogen pekingand. :D
Fordi vi var der henne så længe, blev Landin heldigvis så træt at vi kunne sove til klokken 10 næste dag. Så stod vi op, og gik ned og åbnede pakker. Jeg fik en masse tøj, håndvægte, verdens blødeste pude og hund (bamse), et halvt ton body lotion, sutsko, hyggestrømper, Lana Del Rey CD, to bøger, og en masse andre småting. Og der er mere på vej!
Til frokost kom familien over, og så var der ellers bare hygge og spisning resten af dagen.
I dag har jeg lavet absolut ingenting, vi var i biografen og se Rise of the Guardians, og om lidt skal vi i fitness, men ellers er der ikke sket noget. Det har været rart nok, men i morgen må jeg få lavet nogle planer, for ellers kommer jeg til at kede mig!

Kulturforskel-of-the-day:
De holder jul den 25.? Men det ved I vel godt... Jul er mest for børn, de voksne får næsten ingen gaver, da de fleste gaver er fra Julemanden.