lørdag den 1. september 2012

Fed fredag

Så er den føste uge af skolen overstået! Det har været spændende, skræmmende og sjovt. Nu har jeg tre dages weekend (ingen skole på mandag), som jeg skal finde ud af hvad jeg skal bruge til. Becky har snakket om, at de vil tage mig ud at se et eller andet, Hooverdæmningen, The Strip, eller noget andet sjovt.

I dag har været en god dag. Vi havde besøg af en taler/foredragsholder/tingting i anden lektion, og han var rigtig sej. Han snakkede om hvordan man skulle leve et spændende liv og træffe de rigtige valg og sådan noget, og han var både sjov og rørende med nogle af de historier han havde.
Og igen efter skole var der noget samling i hallen, hvor holdene fra de forskellige sports var. Det var en enormt fed oplevelse, for man kunne virkelig mærke den berømte 'highschool spirit'. Folk gik helt amok da football teamet kom ud fra en oppustet tyr gennem et stort papirskilt (not joking), cheerleaderne optrådte, og  der var forskellige sjove konkurrencer, som fx hvem af fire frivillige der først kunne komme op af en sovepose, tage tøj på, spise, børste tænder og gøre sig klar til skole.
Men på grund af den her samling (eller fordi det var fredag, det er jeg ikke sikker på) var der ikke tennis, så det lykkedes os stadig ikke at fange træneren. Begynder at tvivle på om han overhovet eksisterer...

Her til aften var jeg så til min første football kamp. Selve kampen var ret kedelig, fordi vi var så meget bedre end det andet hold. Vi tævede dem 46-0. Men mødte en masse søde mennesker derovre, og vi stod og snakkede. Og så bagefter kampen tog vi til et sted der hedder Yoghurtland, en slags tag-selv-isbar, hvor man kunne hælde alt det is op man ville, og så betale pr vægt. Det var super hyggeligt. Og så brugte vi lidt tid på at køre rundt i forsøg på at finde den ene piges hus. Det var virkelig filmagtigt, sådan fem teenagere i en bil, grinende og med høj musik. Men det var hyggeligt og sjovt, og de virker flinke alle sammen.

Synes generelt amerikanere er flinke og udadvendte. Jeg mener, bare i dag har der været 4 mennesker, som jeg ikke aner hvem er, som har sagt hej på gangen. En enkelt kom endda hen og gav mig high-five, mens han ønskede mig god weekend. Bliver helt paf hver gang, mens min hjerne kører rundt i "hvemerdet-skullejegvidehvemdeter-vedhan/hunhvemjeger", og ender med at sige hej og lade som om den har fuldstændig styr på navnene.
Det kan være den faktisk får det en dag...