fredag den 4. januar 2013

Nytår i biffen

Jamen det er jo for galt. Sidste gang jeg skrev var sidste år!! Haha. Universets mest brugte joke.
Det var et meget anderledes nytår. Der skete ikke rigtig noget før klokken 5, hvor vi tog ud for at spise med nogle af Roberts venner. Da vi kom til restauranten skulle vi vente en times tid på et bord, og så spiste vi. Det var hyggeligt nok. Og så tog vi i biografen. Jep, jeg sad midt i Les Miserable da klokken slog 12. Og der var ikke en gang nogen der stillede sig op og råbte godt nytår. Jeg hviskede det til Jodee og Becky, men det var midt i en meget trist scene, så det var lidt malplaceret at sige happy new year. Og da vi så kom jeg drak jeg lidt druesaft med bobler, det måtte gøre det ud for dette års champagne.

I går var jeg ude at skøjte med Solveig og Charlotte, og i dag har jeg været sammen med Amanda, men ellers er der ikke sket så meget. Der kommer en tæpperenser på lørdag, og så starter jeg i skole igen på mandag. Yay.

Kulturforskel-of-the-day:
Her er det kun casinoer og andre offentlige steder der må affyre fyrværkeri, ikke privat. Så hvis man vil se raketter skal man tage ned til the strip. Eller bare se på the strip. I hvertfald ikke være inde i en biograf. Ej, jeg overlever nok uden fyrværkeri i år ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar